Fotboll under 2015

Trots att det varken är något EM eller VM så ser år 2015 ändå ut att kunna bli ett riktigt intressant år rent fotbollsmässigt då det finns en hel del spännande att se fram emot.

1633733-fotboll-frispark

Nu under våren finns en hel del intressant fotboll att ta del av, bland i form av ett slutspel i Champions League som så småningom ska leda fram till den stora finalen som i år spelas den 6 juni på Olympiastadion i Berlin.

För alla svenska fotbollsfans finns mycket att se fram emot. Om några veckor drar Allsvenskan igång och i slutet av månaden spelar också landslaget EM-kval mot Moldavien. Utöver det väntar ytterligare fem matcher på vägen mot Frankrike nästa sommar i form av Montenegro i mitten av juni, Ryssland och Österrike i början av september samt Liechtenstein och än en gång Moldavien i mitten av oktober.

Även under sommaren finns en hel del spännande fotboll att se fram emot i form av bland annat Copa America som spelas i Chile mellan 11 juni och 4 juli med storlag som Brasilien, Argentina och Colombia och sedan också givetvis dam-VM där Sverige har goda chanser att gå långt. Dam-VM spelas i Kanada 6 juni-5 juli.