Bra träningsplagg

Att använda sig av bra träningsplagg är för många en självklarhet, men vad är då bra kläder för träning. Ja, det beror ju på vilken typ av träning du ska hålla på med. Är du mycket utomhus och under vintertid så ser det annorlunda ut mot för om du tränar på sommaren eller om du går på gym och tränar enbart inomhus.

t-shirt tennis

Likaväl som man har en basgarderob för sina vanliga kläder så är det en fördel att ha en bas för sina träningskläder. T-shirt kan anses som ett basplagg för dina träningsstunder. Detta är ett plagg som är väldigt användbart inte bara när du tränar utan det kan använda vid andra tillfällen. T-shirts och andra träningskläder hittar du hos bland annat Sportamore som säljer sportprodukter online. Man kan aldrig ha för många t-shirts utan köp på dig ett gäng i olika färger och stilar.

Vintertid så kan det vara skönt att klä sig med lager på lagermetoden om det är lite kyligt när man är utomhus och tränar. Den metoden fungerar för allt som du gör utomhus under vintertid, beroende på vad man ska göra utomhus kan man ha olika många lager, upp till 4 lager är inte konstigt.

  1. Det första lagret blir det som tar upp fukt från din kropp för att hålla din kropp så torr som det går.
  2. Andra lagret ser till att du håller dig varm, detta kan vara en fleece eller liknande.
  3. Det tredje lagret ska förhindra vind och väta, men också vara ventilerande.
  4. Lager nummer fyra är det förstärkande plagget, en varmare jacka i dun eller liknande.